Martinborough Enduro

Sunday 13th June 2021

2021 NATIONAL ENDURO SERIES

2021 Central Enduro Series

Sectior	Description	Distance	Time	Avg Speed	Check	Opens	at
					Start	10:00	On road by gate
1	TRANSPORT NOTE: Take it easy	1.5 km	5 min	12 kph	Check 1	10:05	Ruatahuna
2	TT 1 & TT 2 'B' course riders go left at the split NOTE: Make sure you go the right way	45 km	79 min	34 kph	Fuel 1 Check 2	11:24	Birch Hill
3	тт з	17 km	35 min	29 kph	Check 3	11:59	Mangapari Woolshed
4	'A' & 'B' course riders go straight ahead at the split NOTE: AA (Expert) turn left, 14km, everyone else 8km	14 km	35 min	24 kph	Fuel 2 Check 4	12:34	Hall
5	TRANSPORT	1.5 km	5 min	12 kph	Check 5	12:39	Ruatahuna
6	TT 4 'B' split	45 km	75 min	36 kph	Fuel 1 Check 6	13:54	Birch Hall
7	A & B Course TRANSPORT back to Hall. Approx 10km (first 1.5 on road, then left into Mangapari. You'll recognise it). You have 49 minutes to do 10km. NOTE: LISTEN! A & B riders TAKE CARE on road. A and B course have 49 minutes to do 10km. NOTE: A doing same as last time.	17 km	24 min	43 kph	Check 7	14:18	Mangapari (Hall for A & B, 49 minutes)
	Total:	127 km	04:43	Intermediate, Junior, & Trail finish FINISH			
8	Expert 14km NOTE: Make sure you go the right way	14 km	25 min	34 kph	Check 8	14:43	Hall
	Total:	154 km	04:43	Expert AA FINISH			

Notes: Fuel 1 Birch Hill (trailer) TT 1 & TT 4 Birch Hill (Grey Cliffs)

Fuel 2 At hall

TT 2 Fell Crag

TT 3 Mangapari

